Сучасна методика підготовки суддів у Кйокушин карате із застосуванням новітніх технологій - Кіндзер, Б. М.; Танклевський, Ю. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Розглянуті методи навчання суддів у Кйокушин карате із застосуванням мультимедійної техніки, що дозволяє істотно підвищити рівень суддівства і якість проведення змагань. Результат застосування новітніх технологій в процесі підготовки суддів дозволить більш повно і успішно розвивати стиль