Характеристика анаеробних можливостей кваліфікованих бігунів - Вовканич, Л. С.; Власов, А. П.; Савицький, Г. В.; Лозинський, А. Б.; Конестяпін, В. Г.; Коваль, Н. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті відображено підхід до визначення анаеробних можливостей спортсменів за допомогою програмно-апратного комплексу на базі велоергометра ВЭ-02. Отримано та математично описано дані динаміки виконання 30 секундного тесту Уінгейта спортсменами-спринтерами. За результатами аналізу визначені основні показники фізіологічного стану кваліфікованих бігунів-студентів ЛДУФК.