Інформативність критеріїв спеціальної підготовленості кваліфікованих лижників-гонщиків - Ажиппо, О. Ю.; Середа, І. В.; Дорофєєва, Т. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У даній статті розглянуті деякі проблеми контролю фізичної підготовленості кваліфікованих лижників-гонщиків.