Техніко-тактична підготовка гандболістів групи ПСМ в умовах ВНЗ - Скалій, Т. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглядається підготовка студентської команди групи ПСМ з гандболу в умовах вузу. За результатами аналізу рухової підготовленості гандболістів різних амплуа пропонується методика оптимізації навчально-тренувального процесу спортсменів. Описані деякі вправи для техніко-тактичної підготовки лінійного гравця.