Вплив занять аеробікою на показники психофункціонального та психофізіологічного стану студенток ВНЗ - Герасименко, С. Ю. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті показано результати дослідження впливу занять аеробікою на показники психофункціонального та психофізіологічного стану студенток ВНЗ