Вплив віку, кваліфікації та періоду річного циклу на динаміку показників спеціальної підготовленості лижниць-гонщиць - Дорофєєва, Т. І.; Ажиппо, О. Ю. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У даній статті авторами розглядаються питання одночасного впливу факторів віку, кваліфікації і періоду річного циклу на динаміку показників спеціальної підготовленості лижниць-гонщиць упродовж річного циклу тренування.