Аналіз соматичного здоров’я студентів-юристів першого та другого року навчання, з метою розробки особистісно-орієнтованої системи викладання навчальної дисципліни «фізичне виховання» - Попрошаєв, О. В.; Маржина, О. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті проаналізовано рівень соматичного здоров’я студентів-юристів першого та другого року навчання і встановлено, що рівень соматичного здоров’я студентів за рік поліпшився. Це ми пов’язуємо в першу чергу з регулярними відвідуваннями навчальних занять з «Фізичного виховання» та додаткових занять з плавання у оздоровчій групі, яка працює в академії.