Ставлення вчителів фізичної культури до поширення знань олімпійської тематики серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова - Юхимук, В. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті визначено ставлення вчителів фізичного виховання щодо поширення знань з олімпійської тематики серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова. Результати дослідження свідчать, що вчителі фізичного виховання позитивно ставляться до поширення серед учнів знань олімпійської тематики і вважають, що олімпійське виховання сприяє залученню дітей до активних занять фізичними вправами