Чинники формування у студентської молоді стійких мотивів та звички до систематичних занять фізичним вихованням - Мосійчук, Л. В.; Дзюбановський, А. Б.; Мельникович, Б. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті авторами зроблено спробу теоретично обгрунтувати вирішення проблеми формування у струдентів вищих навчальних закладів стійкої мотивації та звички до систематичних занять фізичним вихованням.