До проблеми планування вивчення навчальної дисципліни «Методи наукових досліджень у фізичній культурі» - Сергієнко, Л. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті сформульовані основні положення програми з навчальної дисципліни «Методи наукових досліджень у фізичній культурі».