Вплив занять силової спрямованості із застосуванням засобів атлетичної гімнастики на фізичну підготовленість юнаків 16—17 років - Огарь, Г. О.; Ласиця, В. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Ця робота присвячена проблемі фізичної підготовки юнаків. У ній досліджено вплив застосування засобів атлетичної гімнастики на фізичну підготовленість юнаків 16—17 років