Фізична активність студентів вищих навчальних закладів (ВНЗ) столиці України як засіб подолання екзаменаційних стресів - Киселевська, С. М.; Россипчук, І. О.; Човнюк, Ю. В.; Антонюк, О. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У роботі встановлені основні закономірності екзаменаційних стресів та шляхи їх подолання засобами фізичного виховання та фізичної активності людини. Для реалізації вказаної мети запропоновані оптимальні режими навчання (роботи) та харчування студентів вищих навчальних закладів України у період кзаменаційної сесії.