Особливості вікової динаміки фізичного розвитку основних фізичних якостей у школярів молодшого шкільного віку - Ажиппо, О. Ю.; Дорофєєва, Т. І.; Лабунець, В. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У даній статті розглядаються питання динаміки фізичної підготовленості дітей молодшого шкільного віку й ефективність цілеспрямованих занять для школярів у початкових класах із включенням елементів окремих видів спорту