Процедури формування технології навчання учнів гри в баскетбол - Лаврін, Г. З. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті визначено процедури формування нових технологій навчання та розроблено технологію навчання учнів гри в баскетбол. Запропонована технологія може бути адаптована до навчання фізичних вправ будь-якого розділу шкільної навчальної програми для дітей різного віку та статі