До проблеми професійно-прикладної фізичної підготовки майбутніх вчителів - Божик, М. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
Підготовка вчителів на якісно новому рівні є одним з важливих державних пріоритетів. Модернізація системи освіти в країні ставить перед вищою школою завдання корінного покращення професійної підготовки і виховання майбутніх фахівців. Стаття присвячена аналізу системи професійно-прикладної фізичної підготовки майбутніх вчителів. Розглядається необхідність нових пошуків та шляхів удосконалення їх професійно-прикладної фізичної підготовки (ППФП).