Аналіз фізіологічної характеристики спортивних ігор: ІІ. Особливості функціонального стану зорової сенсорної системи та рухового апарату - Дубіна, Н. Р.; Човнюк, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У роботі детально досліджені, доповнені та уточнені фізіологічні характеристики спортивних ігор, зокрема, особливості функціонального стану зорової сенсорної системи та рухового апарату студентів-спортсменів, які спеціалізуються у спортивних іграх