Перспективи використання програмно-апаратного комплексу для моделювання функціонального стану спортсмена - Вовканич, Л. С.; Власов, А. П.; Савицький, Г. В.; Лозинський, А. Б. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
Наведений технічний опис та аналіз можливостей програмно-апаратного комплексу (ПАК) на базі велоергометра ВЭ02. ПАК дозволяє повністю автоматично встановлювати величину опору обертанню педалей під час тестів різної тривалості та характеру, реєструвати та аналізувати часові характеристики роботи. Висока часова роздільна здатність забезпечує можливість аналізу короткотривалих анаеробних навантажень.