Вплив особистісних якостей тренера з фехтування на зростання спортивних досягнень його учнів - Кривенцова, І. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У роботі з’ясовується як впливають певні риси особистості тренера з фехтування на спортивний результат і особистість його учня