Розвиток вольових якостей у студентів-спортсменів - Леко, Б. А.; Чуйко, Галина; Комісарик, Марія (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
Стаття присвячена вивченню особливостей розвитку сили волі і вольових якостей у студентів-спортсменів e порівнянні зі студентами, які спортом не займаються. Виявлено, що вольові якості достатньо розвинуті у всіх студентів, проте у спортсменів вони корелюють з іншими особистими якостями: самоповагою, домінантністю і активністю, — а також з силою волі.