Дисципліна «Теорія і методика викладання гімнастики» у процесі підготовки вчителя фізичної культури - Худолій, О. М.; Іващенко, О. В.; Карпунець, Т. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті розкриті проблеми організації курсу «Теорія і методика викладання гімнастики» у процесі підготовки вчителя фізичної культури в педагогічних університетах. Сформульовані основні підходи до упорядкування програми.