Специфіка питання про виховання особистої фізичної культури студентів сучасної вищої школи - Кожевнікова, Л. К.; Дзюба, З. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У роботі висвітлюються питання про переорієнтацію навчально-виховного процесу на позиції розвитку особистої фізичної культури студентів