Нормативно-правові аспекти створення фізкультурно-спортивних клубів у загальноосвітніх закладах України - Бондар, Т. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У роботі розглядаються нормативно-правові акти сучасної України, які регламентують створення та функціонування фізкультурно-спортивних клубів у загальноосвітніх закладах, розробку та реєстрацію установчих документів вищезазначених установ.