Фізичне виховання дітей зі сколізом на етапі мотивованої базової підготовки їх у школі-інтернаті - Клименко, Ю. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Стаття присвячена пошуку найбільш ефективних форм організації процесу фізичної реабілітації дітей зі сколіозом у період їх навчання і лікування в санаторній школі-інтернаті.