Фізична реабілітація дітей раннього віку в умовах стаціонару при опіковій травмі - Кука, У. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Розроблена програма фізичної реабілітації дітей з опіковою травмою. У пацієнтів основної групи спостерігалося більш швидке зменшення набряку, зростання амплітуди руху та відновлення сили. Це дозволило скоротити терміни перебування у стаціонарі на 3—4 дні