Показники діяльності наукових фахових видань України за період 1998—2007 рр. в електронному інформаційному просторі - Єрмаков, С. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Розглянута діяльність спеціалізованих наукових фахових видань, які затверджено ВАК України і які представляють свої електронні версії в мережі Інтернет або на CD-DVD носіях. Визначені основні критерії діяльності наукових видань. Наведено кількісні показники, що свідчать про відношення авторів статей до конкретних наукових видань. Представлено приклад визначення імпакт-фактора наукового видання.