Вікові особливості тотальних та парціальних розмірів тіла у міських підлітків - Сарафинюк, Л. А.; Кириченко, І. М.; Серебреннікова, О. А.; Кириченко, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті встановлена динаміка змін тотальних та парціальних розмірів тіла у здорових міських підлітків подільського регіону України та вивченні гендерні відмінності основних антропометричних характеристик у осіб підліткового віку