Оцінка розвитку м’язів тулуба дітей дошкільного віку методом функціональних проб - Похмурська C. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті досліджено фізіологічний розвиток м’язів тулуба дітей дошкільного віку. У ході дослідження виявлено, що показники м’язів-розгиначів, лівих і правих косих м’язів тулуба у дівчат дошкільного віку кращі, ніж у хлопців; показники м’язів-згиначів тулуба кращі у хлопців дошкільного віку, ніж у дівчат