Вплив особливостей пам’яті дітей молодшого шкільного віку на успішність навчання у боротьбі дзюдо - Почтар, О. М.; Ткаченко, С. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті розглядається проблема пошуку шляхів оптимізації спортивного тренування борців-дзюдоїстів. Виявлений вплив особливостей пам’яті дітей молодшого шкільного віку на успішність навчання у боротьбі дзюдо.