Аеробіка, як навчальна дисципліна у підготовці майбутнього фахівця з фізичної культури і спорту - Шандригось, Г. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У статті обґрунтовується структура навчальної дисципліни «Аеробіка», яка розроблена і впроваджена у навчальний процес факультету фізичного виховання