Оптимізація ритмічної структури рухів метальників молоту молод- ших розрядів з трьох поворотів - Бакатов, В.; Антонець, В.; Чернобай, Т. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У статті викладені основні питання оптимізації ритмічної структури рухів метальників молоту з трьох поворотів молодших розрядів за допомогою серійно-варіативного метода використання знаряддя різної ваги.