Визначення рівня засвоєння нормативних вимог з гандболу учнями 10 та 11 класів. - Чиженок, Т. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Дослідження присвячено оцінці рівня оволодіння юнаками старшого шкільного віку навчальним матеріалом на основі нормативних вимог з гандболу, які передбачені шкільною програмою з фізичного виховання