Оптимізація процесу фізичного виховання школярів молодших класів - Масляк, І. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У статті відображені дані про позитивний вплив комплексу спеціальних фізичних вправ на функціональний стан сенсорних систем (зорову, слухову, вестибулярну та тактильну) та разом з цим на рівень рухової підготовленості школярів молодших класів.