Пріоритетні напрямки у підготовці спеціалістів з фізичного виховання - Мацкевич, Н. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У статті подано шляхи реалізації принципу оздоровчої спрямованості професійної діяльності майбутніх спеціалістів з фізичного виховання і спорту.