Оцінка стану фізичної підготовленості спортсменів, які спеціалізуються в лижних гонках - Ажиппо, О. Ю.; Колганова, М. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Оцінка стану фізичної підготовленості спортсменів, які спеціалізуються в лижних гонках