Історичні й філософські аспекти, зміст та структура древніх психосоматичних танцювальних практик Сходу - Твердохліб, О. Ф. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Історичні й філософські аспекти, зміст та структура древніх психосоматичних танцювальних практик Сходу