Міні-футбол як ефективний засіб компенсації негативного впливу тривалого положення «сидячи» та комп’ютерних систем на організм студентів - Оксьом, П. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Міні-футбол як ефективний засіб компенсації негативного впливу тривалого положення «сидячи» та комп’ютерних систем на організм студентів