Обґрунтування модельних характеристик функціональної і рухової підготовленості юних гімнастів 7—13 років - Худолій, О. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Обґрунтування модельних характеристик функціональної і рухової підготовленості юних гімнастів 7—13 років