Порівняльний аналіз древніх та сучасних дихальних практик психосоматичних систем регуляції - Твердохліб, О. Ф. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Порівняльний аналіз древніх та сучасних дихальних практик психосоматичних систем регуляції