Порівняльний аналіз історичних аспектів, базових принципів, змісту та структури психосоматичних практик різних культур - Твердохліб, О. Ф. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Порівняльний аналіз історичних аспектів, базових принципів, змісту та структури психосоматичних практик різних культур