Інформаційні технології у професійній підготовці фахівців спортивно-оздоровчого туризму - Заневська, Л. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2004)
Інформаційні технології у професійній підготовці фахівців спортивно-оздоровчого туризму