Особливості формування умінь дітей 7—9 років оцінювати окремі параметри руху - Ніжевська, Т. В.; Мірошниченко, В. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Особливості формування умінь дітей 7—9 років оцінювати окремі параметри руху