Підбір, розробка і класифікація тренувальних завдань ігрової направленості для школярів молодших класів - Марченко, С. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Підбір, розробка і класифікація тренувальних завдань ігрової направленості для школярів молодших класів